9.176 handtekeningen

Beloof het: samen sterk tegen rechtsextremisme

Campagne aangemaakt door
DeGoedeZaak

Europa staat op een kruispunt. Aan wie beloof jij te gaan stemmen?

De Europese Verkiezingen staan voor de deur en jouw stem is cruciaal. Voor het eerst maakt extreemrechts kans om de grootste te worden in het Europese Parlement. Na de landelijke verkiezingen, is dit hét moment om grond terug te winnen. Jouw stem zal het verschil maken tussen een Europa dat mensenrechten beschermt, klimaatactie onderneemt en onze diversiteit viert en een Europa dat deze waarden ziet verdwijnen onder de invloed van rechts-extremistische groepen. Het is tijd om je stem te beloven tegen het extremisme en voor een rechtvaardig Europa.

Jouw belofte maakt het verschil

 • Versterk het geluid tegen extreemrechts: Laat zien dat we samen sterk staan en extreemrechts niet laten winnen

 • Wapen Je Met Kennis en Informatie: Wij zorgen dat je alle informatie krijgt over hoe, waar en wanneer te stemmen en hoe je nog meer mensen overtuigt om naar de stembus te komen. 

 • Vergroot de beweging die strijdt voor een hoopvol alternatief: Wij bieden je manieren om grassroots groepen, maatschappelijke bewegingen te steunen en zo een andere toekomst in beeld te brengen.

 • Bescherm onze planeet en fundamentele rechten: Jouw stem helpt om klimaatactie te bevorderen en rechten voor iedereen te beschermen, ongeacht achtergrond, identiteit of overtuiging.

Beloof Het Aan:

 • Onze planeet en toekomstige generaties: Stem voor beleid dat klimaatverandering tegengaat en onze planeet beschermt. 

 • Mensen die hun leven riskeren voor een betere toekomst: Geef jouw stem aan beleid dat veilige en humane migratie ondersteunt. 

 • De LHBTI+ gemeenschap en vrouwen: Bescherm de rechten van LHBTI+ personen en verdedig het recht op lichamelijke autonomie en abortus.

 • Onze democratie en rechtsstaat: voor een Europa met sterke wetgeving, onafhankelijke en betrouwbare politiek en media.

Hoe kan ik bijdragen?

 • Maak nu de belofte: Bevestig jouw voornemen om te stemmen door de belofte te ondertekenen.

 • Deel je belofte: Deel je belofte en deze informatie op sociale media en binnen je netwerk;Moedig anderen aan om ook hun stem uit te brengen.

 • Overtuig andere om het te beloven: door hier je belofte te maken, ontvang je updates over belangrijke ontwikkelingen, tips om anderen te overtuigen van het belang van deze verkiezingen en acties tot aan de verkiezingsdag.

Aan wie beloof jij te gaan stemmen? 


De toekomst van Europa ligt in onze handen. Samen kunnen we een verschil maken en zorgen voor een Europa dat vooruitgang, diversiteit en rechtvaardigheid bevordert. Laat jouw stem niet verloren gaan—beloof vandaag nog dat je gaat stemmen!

Deel deze campagne met je vrienden

Je tekent dit als Ben jij dit niet? Klik hier
© DeGoedeZaak 2022
Privacy Policy