Een vast contract wordt weer de basis!

Mail

Form to send email
Aan:

Al 2000 mails verstuurd!

Thuisbezorgd. KLM. Uber. Gorilla’s. Temper. Randstad. PostNL. De excessen van de flexcrisis lopen overal de spuigaten uit. Want terwijl ze in de Den Haag vooral druk bezig zijn met de uitwerking van het regeerakkoord, leven flexwerkers en schijnzelfstadingen in onzekerheid. Zij hebben geen vaste baan en dat betekent: geen huis, geen pensioen, geen persectief, geen toekomst. 

We kunnen niet wachten op de uitwerking van het regeerakkoord, de werkgevers moeten nu aan de slag, want zij lopen nu al tegen enorme personeelstekorten aan. Vorig jaar al maakten werkgevers en werknemers afspraken om flex eindelijk aan banden te leggen en schijnzelfstandigheid te stoppen. En hoewel dat nog lang niet goed genoeg was, is het in ieder geval een stap in de goede richting. Daar kunnen we nu vast mee beginnen. Werkgevers wijzen in Nederland veel te vaak naar de politiek, maar moeten zelf nu ook echt verantwoordelijkheid nemen.

Ingrid Thijssen, directeur van VNO-NCW, kan haar leden nu aanspreken om flex aan banden te leggen en een vast contract weer de norm te maken. Je kan haar hier een mail sturen om te vragen niet langer te wachten en een vast contract weer de basis te maken. We hebben vast een voorbeeldmail voor je klaar gezet. Pas hem aan als je dat wilt en deel vooral ook je eigen verhaal of dat van mensen om je heen. Wij zorgen dat je bericht direct in haar inbox terechtkomt! 

Je verstuurt deze mail als Ben jij dit niet? Klik hier

De ontvangers zullen je naam en emailadres krijgen.

Privacy is erg belangrijk voor DeGoedeZaak. We gebruiken je gegevens alleen voor campagnes voor een mooier Nederland. Voor meer informatie privacy policy

Deel deze campagne met je vrienden

Je tekent dit als Ben jij dit niet? Klik hier
© DeGoedeZaak 2022
Privacy Policy