Gas en Kernenergie zijn niet Groen!

Stuur de Europarlementariërs een brief: Veto de Klimaat Taxonomie! 

De EU staat op het punt om gas en kernenergie als een "groene" investering te bestempelen. Dit zou niets minder dan een ramp betekenen. Als de gas- en kernenergiebedrijven hun zin krijgen, zullen in heel Europa projecten voor gas worden gebouwd. We zitten dan nog jarenlang vast aan deze vervuilende energiebron. Nieuwe kerncentrales zadelen onze kinderen op met het beheer van giftig afval en zouden niet eens op tijd gebouwd kunnen worden om ons te helpen de uitstoot te verminderen. Dit is hoe de toekomst eruit ziet wanneer we dit plan niet van tafel krijgen. 

Maar we hebben nog een kans! Het Europees Parlement kan dit slechte plan stoppen. Op 6 juli is de laatste stemming. Al 272 van onze EP-leden zeggen dat ze tegen een groen label voor gas en kernenergie zullen stemmen. Om een meerderheid te bereiken hebben we er nog 81 nodig. Op deze pagina vind je de 6 Nederlandse Europarlementariërs die twijfelen over hun stem.

Via deze pagina sturen wij hen massaal mails, om ze te overtuigen tegen dit plan te stemmen.
Klik op de afbeelding van het Eerste Kamerlid die jij een mail wil sturen. We hebben daar al een mail voor je klaar gezet, je kan de tekst zelf nog aanpassen! Als je meerdere mensen wil mailen kun je terugkomen op deze pagina om een andere persoon aan te klikken!

Peter van Dalen (ChristenUnie)
1.123 van de 2.000 emails verstuurd
Tom Berendsen (CDA)
858 van de 2.000 emails verstuurd
Annie Schreijer-Pierik (CDA)
1.046 van de 2.000 emails verstuurd
Marcel de Graaff (PVV)
705 van de 1.000 emails verstuurd
Jeroen Lenaers (CDA)
803 van de 2.000 emails verstuurd
Antonius Manders (CDA)
759 van de 1.000 emails verstuurd
© DeGoedeZaak 2022
Privacy Policy