1.244 handtekeningen

Ik stem voor het klimaat!

Campagne aangemaakt door
DeGoedeZaak

 

Samen hebben we nog één kans om de strijd tegen klimaatverandering te winnen. Maar dan moet de politiek wel stoppen met investeren in de fossiele industrie en moeten we kiezen voor een duurzame toekomst. Dat kan alleen als grote vervuilers eerlijk mee gaan betalen en we vaart gaan maken. Het is tijd dat we echt groene keuzes gaan maken. En dus moeten we bij de verkiezingen kiezen voor echt groene politiek. Doe je mee? Stem voor het klimaat! #kiesklimaat

 

Ik stem voor het klimaat!

Ik roep alle politieke partijen op: Doe mee! Zet samen met de rest van Nederland de schouders onder het klimaatbeleid. Kies voor een economie die een leefbare toekomst garandeert voor ons allemaal. Want dan heb je mijn steun. We kunnen de strijd tegen klimaatverandering nog winnen. En de opwarming beperken tot anderhalve graad.
Zo krijgen we het voor elkaar:

1. Onze hele economie draait in 2040 op duurzame energie. Nederland levert haar eerlijke bijdrage aan het voorkomen van verdere opwarming van de aarde.

2. Vervuilende bedrijven betalen hun eerlijke deel van de kosten. En leggen de rekening niet bij huishoudens, kleine bedrijven en boeren, of mensen aan de andere kant van de wereld.

3. De overheid zorgt voor banen en een fatsoenlijk inkomen voor iedereen. En helpt mensen die hun baan verliezen door de energie- en landbouwtransitie.

Op 17 maart kies ik:

  • voor een prachtige, leefbare aarde voor iedereen. In Nederland en de rest van de wereld. 
  • voor wie nu leeft en voor toekomstige generaties.
  • voor een ondernemend Nederland dat deel is van de oplossing.

 

 

Deel deze campagne met je vrienden

Je tekent dit als Ben jij dit niet? Klik hier