MAIL YEŞILGÖZ EN OMTZIGT: MAAK WILDERS GEEN PREMIER

Op woensdag 22 november is Nederland naar de stembus gegaan en is er massaal voor de PVV gestemd. Ondanks dat Yesilgöz en Omtzigt zich terughoudend hebben uitgesproken over een samenwerking met Wilders, ligt een extreemrechtse coalitie op de loer, met steun van NSC en/of gedoogsteun van de VVD. 

Een kabinet onder leiding van de PVV zou een ramp zijn voor vluchtelingen, LHBTI+ gemeenschappen en mensen met een beperking. Als Pieter Omtzigt en Dilan Yeşilgöz staan voor een democratische rechtsstaat kunnen ze niet samenwerken met de PVV van Geert Wilders. Roep ze daarom nu op om de rechtsstaat te beschermen en dus niet samen te werken met de PVV! Mail Yeşilgöz en Omtzigt: Maak Wilders Geen Premier! 

Druk op Dilan of Pieter om hem of haar te mailen

Waarom is dit belangrijk?

Veel van de standpunten uit het verkiezingsprogramma van de PVV zijn een nachtmerrie voor Nederland. Van het verbieden van korans en moskeeën; het opzeggen van het VN-vluchtelingenverdrag; geen geld naar ‘klimaatwaanzin’; en het stappen uit de Europese Unie. Niet alleen zijn ze onverenigbaar met een democratische rechtsstaat, ze gaan ook in tegen de kernwaarden van de VVD en NSC.

Op social media en in het nieuws wordt nu vooral gekeken naar de poppetjes; wie heeft wie nodig voor een meerderheid. Wij vinden dat daarmee wordt afgeleid van de fundamentele onmogelijkheid voor een kabinet waar Geert Wilders zijn plannen kan uitvoeren met steun van de VVD en/of het NSC. Daarom moeten we nu massaal deze partijen aanschrijven en ze wijzen op de verantwoordelijkheid die ze dragen.

Druk daarom nu op de knop van de politicus die je wil aanschrijven en stuur ze een mail! Je kan daarna terugkomen om ook de andere politicus te mailen. Doe mee, en maak Wilders Geen Premier!

Dilan Yeşilgöz
5.400 van de 10.000 emails verstuurd
Pieter Omtzigt
5.858 van de 10.000 emails verstuurd
© DeGoedeZaak 2022
Privacy Policy